volver

El PSOE de Xàbia busca la victòria electoral amb un equip encapçalat per José Chulvi i cinc incorporacions en els onze primers llocs

L'assemblea local aprova per unanimitat una candidatura disposada al fet que Xàbia continue sent un referent de progrés, estabilitat i ocupació

Xàbia. 20 de febrer de 2023. El PSOE de Xàbia ha aprovat aquesta vesprada en assemblea la candidatura amb la qual buscarà la seua quarta victòria. José Chulvi es presenta a la reelecció amb la solvència que li atorguen els seus anys com a alcalde de Xàbia i envoltat d'un equip que equilibra experiència amb grans dosis de renovació.

De fet, en els 11 primers llocs de la candidatura hi ha fins a cinc cares noves el que, en paraules del candidat, "demostra que el nostre projecte manté tota la força i és capaç de sumar a persones de perfil molt diferent, totes elles de reconeguda valia en el terreny professional i compromeses amb una sensibilitat molt clara sobre el que ha de ser Xàbia".

És una llista "que representa a tot el poble, de persones honestes. Un equip del qual em sent molt orgullós i ens ajuda a renovar la il·lusió a continuar treballant perquè Xàbia siga el lloc en el qual a tots ens agrada viure" ha assenyalat.

Entre les novetats de la llista estan Isabel Moreno (4), docent, directora del CEIP Port i una persona molt vinculada a l'educació i la cultura; Rosana Sapena (6), advocada especialista en drets de la dona; Sergio Camarasa (7), músic i director d'orquestra, impulsor de Marinae Ensemble; Vicent Miralles (9) periodista i docent vinculat al món de la cultura i la comunicació i Olga Sales (11) qui en els últims anys ha col·laborat estretament amb l'àrea de Serveis de l'Ajuntament de Xàbia.

També hi ha diversos regidors de l'actual corporació que es presenten a la reelecció com l'edil de Serveis Kika Mata (2), el regidor d'Esports Alberto Tur (3), el regidor d'Hisenda i Foment Econòmic Ximo Segarra (5), l'edil de Serveis Socials Rita Berruti (8) i la responsable d'Educació i Igualtat Montse Villaverde (10).

Tant l'alcalde i candidat a la reelecció com el president de l'agrupació, George Thomas, han volgut tenir hui unes paraules d'agraïment per "els anys de treball generós i constant per a millorar Xàbia" de persones com Toni Miragall, Quico Moragues, Pepa Gisbert, Marta Bañuls o Isabel Bolufer que han tingut un gran pes en el projecte socialista dels últims anys i que ara acaben la seua etapa.

Els qui han estat regidors i regidores de llarg recorregut deixen el seu lloc i exemple a uns altres però, com és habitual en les candidatures del PSOE de Xàbia, continuaran vinculades a l'equip o simbòlicament ocuparan els últims llocs de la llista, plasmant així el seu suport a l'anunci de José Chulvi de tornar a presentar-se després de tres victòries, dos d'elles amb majoria absoluta (2015 i 2019).

"Junts hem canviat la política de Xàbia, hem tirat endavant projectes històrics que semblaven impossibles i hem millorat la vida de les persones. I això només s'aconsegueix amb persistència, sentit comú i confiança. Aquesta és la clau per a una Xàbia extraordinària" ha afirmat l'alcaldable.

Ara Chulvi aspira a renovar "la confiança dels nostres veïns i veïnes" i que li revaliden per a continuar treballant perquè Xàbia siga un referent en progrés, creació d'ocupació i estabilitat.

Els socialistes han repassat en les seues intervencions els assoliments de la legislatura tant en el pla social i econòmic. Uns anys en què –pese al context de gran dificultat (pandèmia, desastres naturals i una guerra a Europa) -Xàbia ha vist millorar tots els indicadors d'ocupació, creació d'empreses i riquesa, així com d'ajuda a persones i negocis, amb més de 20 milions mobilitzats per a socórrer a les empreses i les famílies de Xàbia en els pitjors moments o a mesures fiscals com l'exempció de la taxa de fem i la rebaixa de l'IBI.També han posat en valor el nou contracte de fem, les gestions per a tancar un PGOU que protegeix 10 milions de m², o les fites històriques de la piscina municipal o treure els cotxes del Muntanyar, a més de diverses intervencions urbanes).

Una Xàbia extraordinària

Però, sobretot, han posat la vista en el futur. En un programa que començarà a confeccionar-se des de hui mateix i que està encaminat a consolidar "Xàbia com un lloc per a viure, per a descansar i per a fer negocis. Un lloc en què les persones siguen el primer i senten que el seu Ajuntament els cuida. Una Xàbia extraordinària".

Candidatura del PSOE de Xàbia per a la cita del 28 de maig queda de la següent manera:

1. Jose Chulvi
2. Kika Mata
3. Alberto Tur
4. Isabel Moreno
5. Ximo Segarra
6. Rosana Sapena
7. Sergio Camarasa
8. Rita Berruti
9. Vicent Miralles
10. Montse Villaverde
11. Olga Sales
12. Doris Courcelles
13. Rafa Bisquert
14. Marco Perry
15. Loreto Bolufer
16. Pepa Ferrero
17. Chus Pobes
18. Pilar González
19. José Luis Luengo
20. Toni Miragall
21. Isabel Bolufer

Web: www.xabiaextraordinaria.com

Instagram: www.instagram.com/xabiaextraordinaria/

Facebook: www.facebook.com/pspvpsoexabia

Tik Tok: www.tiktok.com/@xabiaextraordinaria