Per a nosaltres, primer eres tu
i el teu benestar.

José Chulvi
Candidato a la alcaldía de Xàbia

José Chulvi

Estimats amics, estimades amigues

Esta ha sigut una legislatura difícil; què vaig a contar-te que no sàpigues, veritat?

En 2020 el món sencer es parava davant una pandèmia que ens va fer molt de mal, en el pla personal i l’econòmic. I, just quan ens recuperàvem, la guerra d’Ucraïna provocà una profunda crisi social i de preus en Europa.

Això també ens ha condicionat en Xàbia, però així i tot tenim motius per a estar orgullosos del nostre poble. Perquè quan més complicades estaven les coses, vam demostrar que no deixem arrere a ningú.

Que cuidem de la nostra gent. Que, davant de tot, posem a les persones.

En són prova els més de 13 milions d’euros – el major pla d’ajudes de la història de Xàbia – perquè l’economia no parara i que les empreses i les famílies resistiren el colp.

Gràcies a estes mesures, ara generem més ocupació que la mitjana espanyola i som el poble de la província on més empreses noves es creen. Això no seria possible sense estabilitat, trellat i confiança.

A més, per a lluitar contra la inflació hem llevat la taxa del fem (de 125 euros a 0) i hem baixat l’IBI un 17%. Perquè per a nosaltres, primer eres tu i el teu benestar.

D’altra banda hem tret avant projectes històrics que ens deien que eren impossibles, se’n recordeu? Vos parle de la piscina municipal que portàvem lluitant des de 2007 i de llevar els cotxes del Muntanyar per a recuperar la platja per als veïns i veïnes. O de gestionar l’accés a les nostres cales i protegir els fons marins. O de dissenyar ja les infraestructures educatives i esportives de la Xàbia dels propers vint anys.

Som conscients que algunes coses s’han quedat pel camí i que queda molta faena per fer. Per això vull contar-te que em torne a presentar com a candidat a l’alcaldia, amb més força i més iŀlusió que mai. I rodejat d’un equip renovat; homes i dones faeners, que estimen el seu poble i en la que es pot confiar; una candidatura que representa un poble.

Per això, si tu vols, si ens dones la teua confiança, a partir de maig continuarem treballant al teu costat perquè Xàbia continue sent extraordinària.

José Chulvi
Alcalde de Xàbia