volver

El PSOE de Xàbia escolta la infància per a incorporar les seues propostes al programa electoral

El PSOE de Xàbia contínua amb l'elaboració del seu programa electoral, i per a això aquestes últimes setmanes ha mantingut una sèrie de reunions sectorials amb representants de diferents àrees de la societat. En elles s'han tractat temes essencials per a la ciutat, com l'habitatge, l'economia, la mobilitat, la joventut, la cultura o els serveis socials. Els membres de la candidatura socialista han tingut l'oportunitat d'escoltar els ciutadans i ciutadanes, i de recollir les seues inquietuds i propostes per a millorar la gestió municipal.

Com a novetat, el PSOE de Xàbia ha volgut escoltar les inquietuds i propostes de la infància de Xàbia. En aquesta reunió, l'alcalde i candidat a l'alcaldia, José Chulvi, al costat de Montse Villaverde i Sergio Camarasa, han pogut conéixer de primera mà com els agradaria als xiquets i xiquetes de Xàbia que fora la seua ciutat en el futur.

Paral·lelament, "el programa més col·laboratiu de la història" ja compta amb més de 150 aportacions. L'enquesta en línia -que es troba en la web de www.xabiaextraordinaria.com - ha tingut molt bon acolliment, aconseguint així el seu objectiu: recollir la major quantitat d'informació possible sobre les prioritats i preocupacions dels habitants de Xàbia.

El PSOE de Xàbia està ja immers en la redacció del seu programa electoral. Un programa que el candidat socialista a l'alcaldia, José Chulvi, considera "il·lusionant, realitzable i realista, que garanteix la continuïtat del desenvolupament econòmic i la qualitat de vida de tots els habitants de Xàbia".