volver

El PSOE de Xàbia presenta la seua candidatura este divendres en la Plaça de l’Església

La presentació de l'equip que lidera Jose Chulvi tindrà lloc a les 20 hores i comptarà amb les intervencions de la ministra Diana Morant i del diputat Alejandro Soler. A més, hi haurà música en directe.

Este divendres es presentarà oficialment a les 21 persones que conformen la candidatura electoral del PSOE per a la cita del pròxim 28 de maig. En ella, com ja es va anunciar el passat mes de febrer, es combina l'experiència amb la força i il·lusió de cares noves que s'incorporen a la candidatura, com les d'Isabel Moreno, Rosana Sapena, Sergio Camarasa o Vicent Miralles, entre altres.

En la presentació, participaran la ministra de Ciència i Innovació del govern d'Espanya, Diana Morant i Alejandro Soler, secretari general del PSOE a la província d'Alacant.

L'acte finalitzarà amb la intervenció del candidat a l'alcaldia Jose Chulvi. Un acte en el qual hi haurà actuació en directe de coneguts músics de Xàbia.

Durant les últimes setmanes el Psoe de Xàbia ha realitzat diverses reunions sectorials amb representants de diferents àrees de la societat, en les quals s'han tractat temes essencials per a la ciutat, com l'habitatge, l'economia, la mobilitat, la joventut, la cultura o els serveis socials.

A més, es va llançar la iniciativa “el programa més col·laboratiu de la història”, una enquesta amb la qual es va recaptar informació sobre les prioritats i preocupacions dels veïns i veïnes de Xàbia, i així crear un programa electoral sòlid i representatiu de la ciutadania.