volver

El PSOE de Xàbia presenta una web per a elaborar el seu programa electoral amb les opinions dels veïns

El partit ja ha celebrat cinc reunions sectorials per a tractar assumptes essencials com a habitatge, economia, mobilitat, joventut, cultura o serveis socials

Xàbia, 8 de març de 2023. El PSOE de Xàbia ha donat a conéixer l'eina per a elaborar "el programa més col·laboratiu de la història". Es tracta d'una enquesta amb preguntes d'elecció múltiple i espai per a l'opinió allotjada en la pàgina web www.xabiaextraordinaria.com.

En aquesta, qualsevol veí, tindrà l'ocasió d'opinar sobre diferents parcel·les de la gestió municipal com a serveis socials, joventut, seguretat, neteja, habitatge, urbanisme, economia, festes, cultura, esports, turisme o sostenibilitat.

Tal com va explicar l'alcalde de Xàbia i candidat socialista, José Chulvi, "el nostre sempre ha estat un govern accessible, que el pots veure i el pots tocar. I ara hem volgut traslladar aquest esperit a un programa que serà el més col·laboratiu que haja tingut Xàbia". En tot cas, aquesta web no substitueix al contacte directe. En aquest sentit, Chulvi va aclarir que "a més de les converses diàries que tot el nostre equip porta mantenint els últims anys amb qualsevol persona que l'haja sol·licitat, hem celebrat reunions amb representants dels sectors més representatius de Xàbia i tindrem en compte totes les seues opinions i propostes".

Així mateix, Chulvi va anunciar que falta per realitzar una última reunió "a la qual donem una gran importància: la que mantindrem amb els xiquets i xiquetes. Volem que ens diguen com és la Xàbia que ells imaginen per a, entre tots, fer-la possible".

L'objectiu és aconseguir un programa "il·lusionant, realitzable i realista que garantisca que Xàbia continue sent un lloc extraordinari i continue encapçalant la creació d'ocupació, l'atracció d'inversions i la defensa de la qualitat de vida de tots els qui vivim aquí".

"En el PSOE, va aclarir Chulvi, el programa electoral no és una llista de desitjos sinó un document de treball que ens prenem molt de debò. I la prova és que sempre ha guiat el nostre treball. I quan no ha estat possible, pel motiu que siga – abandó d'empreses, la pandèmia, desastres naturals, pujades de preu o traves legislatives – hem explicat clarament el perquè".

Precisament respectar el programa ha estat la clau per a aconseguir aquest període d'estabilitat i seguretat que no s'havia donat en altres etapes de la política xabiera.

Al costat de José Chulvi van estar també la regidora Kika Mata i els membres de la candidatura Rosana Sapena i Josep Vicent Miralles, qui va explicar el funcionament de la pàgina www.xabiaextraordinaria.com així com la mecànica de la pròpia enquesta.

En aquest sentit, des del PSOE es va convidar a participar a tots els veïns i veïnes, "amb independència de la seua ideologia i amb total llibertat". Així mateix, a través de la pàgina existeix la possibilitat de concertar cites amb qualsevol membre de la candidatura així com rebre informació sobre qualsevol aspecte de la gestió municipal o dels projectes de la pròxima legislatura.