volver

El PSOE de Xàbia aborda els reptes del sistema educatiu en una jornada de reflexió i debat per al dimecres 15 de març.

El col·loqui tindrà lloc a la biblioteca de Duanes de la Mar

Xàbia, 10 de març de 2023. El sistema educatiu afronta cada dia nous desafiaments en un món en constant transformació. Des de com motivar a l'alumnat a com personalitzar l'aprenentatge per a potenciar els punts forts de cada alumne; També com motivar als docents a actualitzar-se constantment o saber gestionar la diversitat a l'aula i garantir una convivència sana i inclusiva són algunes de les preguntes que dia a dia sorgeixen entre la comunitat educativa.

Defensors de l'educació com a eina bàsica de transformació social i per a equilibrar les desigualtats, el PSOE de Xàbia ha organitzat per al dimecres 15 de març la jornada "Els nous reptes de l'educació", un fòrum perquè persones o col·lectius implicats en el sector puguen compartir inquietuds i debatre les claus de l'educació actual i els reptes que es presenten.

Serà a les 18 hores a la Biblioteca de Duanes i està oberta a totes les persones interessades, des de docents a famílies o altres col·lectius –per exemple monitors esportius o d'extraescolars- que tracten amb infància o adolescents.

En la taula del col·loqui estarà Miquel Soler, Secretari Autonòmic d'Educació i Formació Professional i catedràtic de Matemàtiques d'Educació Secundària. Soler ha estat professor en diversos instituts de la Comunitat i cap del Programa d'Innovació i Reformes Experimentals de la Conselleria d'Educació des de 1987, a més de cap de Servei de Formació del Professorat.

També compta amb experiència en el Ministeri d'Educació on va ocupar el càrrec de subdirector general des de 1992 a 1996 i el de director general de Formació Professional (2008-2012).

Al costat d'ell participaran representants del sector educatiu de Xàbia com Amparo Cortell, (directora de l'IES Antoni Llidó), Isabel Moreno (directora del CEIP Port de Xàbia) i Montse Villaverde, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Xàbia, les dos últimes membres de la candidatura local.